Inviter andre til å samarbeide. Trykk på Del
i verktøylinjen. iCloud må være aktivert på iPaden for at du skal kunne invitere andre til å samarbeide.
Gå til delingsvalgene og trykk under Samarbeid for å angi hvem som skal få tilgang til å se og redigere dokumentet.
Etter du har valgt alternativene du ønsker, trykker du på Ferdig. Velg hvordan du vil sende invitasjonen, og send den.
Hvis du vil legge til en kommentar, markerer du tekst eller et objekt, trykker på Sett inn
i snarveislinjen over tastaturet og trykker på Kommentar. Skriv inn kommentaren din og trykk på Ferdig.
Svar på kommentarer. Trykk på kommentarmerket for å vise en kommentar fra samarbeidspartnere. Trykk på Svar nederst i kommentaren, skriv inn svaret ditt og trykk på Ferdig.
Legg til eller fjern personer. Trykk på Samarbeidsinformasjon
i verktøylinjen, trykk på Administrer delt dokument for å åpne deltakerlisten, og trykk deretter på Del med flere personer. Velg hvordan du vil invitere nye deltakere, og trykk deretter på Del. Hvis du vil fjerne en person, trykker du først på vedkommendes navn og deretter på Fjern tilgang.